Ved havets bred bor en kvinde i et lille hus. De, som er heldige at møde hende,
bliver inviteret ind i hendes liv ved havet med dyrene, sandet, bølgerne og vinden.

Fortællinger fra Havet er en forestilling som inddrager kroppen, stemmen, naturen
og fortællingen om forbindelsen mellem alt levende.

Husk godt varmt tøj, som du gerne må rulle i sandet med.

Fortællinger fra Havet er skabt af Katrine Faber, skuespiller, sanger og historiefortæller. Katrine optræder for børn, unge og voksne både i Danmark og internationalt. Katrine er kunstnerisk leder af Teater Viva og forestillingen er en del af Teater Vivas tværkunstneriske projekt Singing Our Place; et projekt som gennem kunstneriske processer udforsker forbindelser med mennesker og vores levende omgivelser.
Se mere på www.teaterviva.dk og www.katrinefaber.dk

"Det var mega godt. Vi kommer meget gerne igen til andre arrangementer!!!"
Jeanne, pædagog i Delfinhuset

Pris: Gratis. Ved afbud senere end 14 dage før opkræves institutionen 1200 kr.
Periode: den 26. - 29. april 2021
Hvornår: Kl. 9:15
Varighed: ca. 40 minutter
Hvor: Den permanente eller P-pladsen ved Letbanen/Risskov, Salonvejen 1, Risskov. Vi afventer endelig godkendelse af placering, og I vil blive orienteret om den præcise adresse i god tid inden afvikling.

Allerførst har jeg lyst til at sige 'wauw' - det var en fantastisk oplevelse at møde Havheksen og både børn og voksne var tryllebundet af hende fra start til slut. Det var den fedeste måde at se teater på, i blæst, med havets brusen bag os og nogle helt fantastiske naturrammer. Jeg har kun positivt feedback og det samme har børnene. Længe efter forestillingen var Havheksen stadig et samtaleemne for os, vi sang sangen vi lærte af hende og flere af børnene har været nede ved stranden og skrive breve til havets dyr. En fantastisk oplevelse som jeg gerne vil sige tak for at l gav mine børn, min kollega og mig. Jeg kan kun heppe på at der kommer mere rullende teater på dagsordenen, for det var SÅ godt.
Mette, pædagog