Gå på opdagelse efter rim og remser i Halfdans ABC-univers og kast jer over kostumerne i teaterrummet og sæt gang i jeres egne små teaterstykker.

Halfdans ABC-univers:
Læs højt og leg omkring det hyggelige læse-legehus. Med inspiration i Halfdan Rasmussens ABC-univers, kan voksne sammen med børn mellem 0 og 8 år finde bogstaver, læse højt og lade fantasien og legen blomstre og gå på opdagelse på egen hånd. I kan synke ned i sofaen og nyde rimene i ro og mag. I kan finde ting eller billeder fra hvert af Halfdans rim – måske gemmer tingene sig i kufferter og kagedåser? Stav jeres navn med ærtepose-bogstaverne eller postkortene. Eller stav til nogle af ordene fra rimene. Forløbet igangsættes med en introduktion ved én af Børnekulturhusets medarbejdere. Vi kan stå til rådighed for sparring undervejs i forløbet, men I er også meget velkomne til at anvende ABC-universet selv.

Teaterrummet:
Børnekulturhusets teaterrum fyldt med udklædningstøj i alle størrelse, så det er muligt at indtage mange forskellige roller og lave jeres eget lille teaterstykke. I bestemmer selv om der er fri leg eller om I vil skabe en lille forestilling. I vil blive modtaget af en medarbejder fra Børnekulturhuset, derefter er aktiviteten på egen hånd. I booker en formiddag (kl. 9.30.11.30). Her råder I over både Halfdans ABC-univers og teaterrummet.

Er I mange (max. 20) kan I fordele jer i de to rum og bytte halvvejs. Der er mulighed for at spise madpakker i cafeen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.