For sjette år i streg inviterer Børnekulturhuset og Musikflyveren kommunens børnehaver til at deltage i Musikalsk Børnehavefestival.
Projektet har til formål at give børnene (og de voksne) en god, sjov og autentisk oplevelse med sang og musik, og det hele kulminerer med en koncert, hvor børnene skal optræde sammen med Musikflyveren foran et publikum.

MUSIKERBESØG
I perioden uge 38-40: 14. september - 2. oktober 2020, vil I modtage to besøg i egen institution af en musiker fra Musikflyveren. Her vil Clara Aaholm, Steen Lavigna-Pedersen eller Sofie Christiansen spille og synge med børnegrupper på op til 20 børn. Børnene vil lære én sang, som de skal optræde med til den efterfølgende koncert - og desuden blive præsenteret for nogle af de andre sange, som Musikflyveren også vil spille.
Besøgene varer 30-45 minutter.

KONCERT PÅ BØRNEKULTURHUSET
Koncerten, børnene skal høre og indgå i, hedder “Fra morgenmad til skumbad”. Rammen for koncerten er en dag i et barns liv fra morgen til aften, og den indeholder bl.a en vågnesang, en kropssang, en vejrsang, en cykelsang, badesang og mange flere.

Koncerten foregår på:
Børnekulturhuset (Brobjergskolen), Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C.

Koncerterne afholdes i uge 41:
Mandag d. 5. oktober - torsdag d. 9. oktober 2020.
Koncerten varer cirka 50 minutter

I er velkomne til at invitere forældre, bedsteforældre og søskende til de optrædende børn samt medbringe resten af børnehaven som publikum, hvis sundhedmyndighedernes retningslinjer tillader det.
I vil modtage et lyttelink til sangene, så børn og voksne har mulighed for selv at lytte og øve mellem besøgene.

OM MUSIKERNE
Musikerne fra Musikflyveren er alle uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har stor erfaring og passion omkring musikformidling til børn.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig - senest den 15. august!
ved afbud senere end 14 dage før afvikling opkræves institutionen 1200 kr.


Vi kigger alle tilmeldingerne igennem efter den 15. august. Først-til-mølle-princippet er gældende.
I vil derefter blive kontaktet af Clara og Sofie og få tildelt jeres tider til hhv. besøg og koncert.

Spørgsmål kan rettes til: Sofie Christiansen - tlf. 28 58 38 32 eller musikflyveren@gmail.com