Musikalsk børnehavefestival
Musikflyveren gæster Musikalsk Børnehavefestival

Musikalsk børnefestival

I får... to musikerbesøg ude hos jer

Én af de to musikere fra bandet Musikflyveren, Clara Aaholm eller Sofie Christiansen, komme på besøg i børnehaven to gange og lave musik med børnegrupper på op til 20 børn.
Besøgene varer i 30 - 45 minutter, og i løbet af de to besøg kommer børnene bl.a. til at lære den sang, som de skal optræde med til en koncert, hvor børnene skal optræde for hinanden og synge sange, som handler om andre lande. Bag børnene står et band, der spiller på en masse sjove instrumenter fra de lande, som sangene handler om. Det er ikke en konkurrence, for det handler om at give børnene en god og sjov oplevelse med sang og musik.
Derudover kan den enkelte børnehave finde alle sangene på Musikflyverens hjemmeside eller på spotify, så børnene også kan øve sig imellem besøgene. Da alle sangene er inspireret af forskellige lande i verden, vil det være oplagt at lade dette projekt indgå i et temaforløb om verdens lande.

I får også... en koncert på Børnekulturhuset

De deltagende børn optræder sammen med musikerne Clara, Sofie, Steen og Rasmus for to andre deltagende børnehaver samt kammeraterne fra egen institution, da I meget gerne må tage resten af børnehaven med som publikum.

Hvornår?

Dato og information om tilmelding for 2018 kommer her på siden medio maj 2018.


Om musikerne

Clara og Sofie er begge bachelor i Rytmisk Musik og Bevægelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har stor erfaring med musik til børn.