For femte år i streg inviterer Musikflyveren og Børnekulturhuset kommunens børnehaver til at deltage i Musikalsk Børnehavefestival, hvor børnehavebørnene får mulighed for at optræde sammen med et rigtigt band foran to andre børnehaver.
I Musikalsk Børnehavefestival kommer de deltagende børnehaver til at deltage som publikum og optrædende til en koncert med Musikflyveren og få to musikerbesøg i egen institution. Det er ikke en konkurrence, for det handler om at give børnene en god og sjov oplevelse med sang og musik.

MUSIKERBESØG
I perioden 19. august - 6. september vil I få besøg i børnehaven af en af musikerne fra Musikflyveren. Her vil Clara Aaholm, Steen Lavigna-Pedersen eller Sofie Christiansen fra Musikflyveren lave musik med børnegrupper på op til 20 børn. Børnene vil lære én sang, som de skal optræde med, og desuden blive præsenteret for nogle af de sange, som Musikflyveren vil spille til den efterfølgende koncert.
Besøgene varer mellem 30-45 min.

KONCERT PÅ BØRNEKULTURHUSET
Som afslutning på projektet optræder børnene sammen med Musikflyveren til en koncert. Musikflyveren har i løbet af det sidste år skrevet nye sange, og dette års koncert kredser om en dag i et barns liv. Der er en stå-op-sang, en kropssang, en vejrsang, en cykelsang og mange flere.

Koncerten foregår på:
Børnekulturhuset, Brobjergskolen, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C
Én af dagene i perioden: Mandag d. 9. september - torsdag d. 12. september.
I er velkomne til at invitere forældre, bedsteforældre og søskende til de optrædende børn samt medbringe resten af børnehaven som publikum. De deltagende børn optræder sammen med musikerne Clara, Sofie, Steen og Rasmus for to andre deltagende børnehaver samt kammeraterne fra egen institution.
Imellem musikerbesøgene og inden koncerten må I gerne synge med på og lytte til sangene i børnehaven. I vil modtage et lyttelink til sangene i august.

OM MUSIKERNE
Musikerne fra Musikflyveren er alle uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har stor erfaring med musik til børn. Ud over at spille børnemusik beskæftiger musikerne sig med en masse anden musik fra jazz og fusion til gospel, kordirektion samt undervisning i sang, trommer, klaver, guitar, kor og sammenspil.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig - senest den 14. juni!

Vi kigger alle tilmeldingerne igennem efter den 14. juni. Først-til-mølle-princippet er gældende. I vil derefter blive kontaktet af Clara og Sofie.
Spørgsmål kan rettes til: Clara Aaholm - tlf. 21 70 60 34