KæmpeKor-koncert i Aarhus Domkirke

Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra inviterer til KæmpeKor-koncerter i Aarhus Domkirke fredag d. 21. juni kl. 15.00 og 16.30. Skoleelever fra 8 århusianske skoler samt en række af Aarhus’ dygtigste pige- og drengekor synger et skønt repertoire af danske sange akkompagneret af Aarhus Jazz Orchestra.

Sangkraft Aarhus har som mission, at flere børn skal synge – og helst hver dag. I månederne op til koncerten har de medvirkende skolebørn derfor øvet sig rigtig meget og haft besøg af Sangkraft Aarhus sangkonsulenter, der har hjulpet lærer og elever med at lære sangene. 

Aarhus Jazz Orchestra har med sine 43 år på den danske jazzscene spillet koncerter for og med tusindvis af skolebørn. Missionen er at få den professionelle musik helt ned i børnehøjde på en sjov, lærerig og meningsfuld måde og udbrede glæden ved rytmisk musik.

Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra har siden 2012 samarbejdet om KæmpeKor koncerterne i Aarhus Domkirke. Sammen med flere hundreder sangglade børn oplever de hvert år suset af de sprudlende koncerter under domkirkens storslåede hvælv. 

Koncerterne i Domkirken ledes i år af dirigent Carsten Seyer-Hansen. På programmet er både kendte og mindre kendte danske sange, helt nyskrevne sange om FNs Verdensmål fra projektet Sange til Verden samt et medley af danske sange af bl.a. Sebastian, arrangeret til lejligheden. Der bliver også plads til både fællessang og et solonummer fra Aarhus Jazz Orchestra.

Dirigent: Carsten Seyer-Hansen
Arrangører: Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra
Medvirkende: Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Pigekor, Skt. Clemens Drengekor, Skt. Clemens Spirekor, Aarhus Musikskoles Juniorkor, Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor, Egebakkeskolens kor, Engdalskolens kor, Interskolens kor, Laursens Skoles kor og elever fra Åby Skole, Solbjergskolen, Tranbjergskoles og Aarhus Academy for Global Education. 
Sted og tid: Aarhus Domkirke d. 21. juni kl. 15 og 16.30 
Pris: Gratis entré 

Yderligere information: Christina Holm Dahl, tlf. 20156370, christina@sangkraftaarhus.dk

www.sangkraftaarhus.dk

---
Projektet er støttet af Børnekulturhuset