Glæd dig til Nysgerrighedsministeriet!

For mange, mange år siden blev Nysgerrighedsministeriet grundlagt af en minister, som vidste lige præcis hvem, der kunne blive de bedste nysgerrighedsagenter i det tophemmelige ministerium: BØRN

Én gang hvert 37te år er der rekruttering for Nysgerrighedsministeriets kommende agenter, og denne gang åbner Børnekulturhuset dørene for ministeriets nysgerrighedsprøver.

For at blive agent må man udforske – og udfordre – sig selv i mange forskellige discipliner; der er både kreative, fysiske og eftertænksomheds-opgaver; og man må gerne tage sine (bedste)forældre med – måske var de så uheldige ikke at kunne komme til rekruttering sidste gang, Nysgerrighedsministeriet var forbi!

I møder Nysgerrighedsministeriets nuværende agenter, der vil stille jer de særeste spørgsmål og bede jer undersøge ting, som I måske aldrig før har overvejet vigtigheden af. Alle informationer tæller med, hvis man vil være agent i Nysgerrighedsministeriet.

Målgruppe: 5-12 år med deres voksne
Pris: Gratis.
Tid: den 25. juni kl. 11:00-16:00. Ingen tilmelding - kom når det passer jer og brug den tid I har lyst til.
Hvor: Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1 F, 8000 Aarhus C
Der er hverken lift eller elevator i bygningen.
Tag madpakken med eller køb kage og boller i cafeen

 

Eventet er et samarbejdsprojekt mellem Børnekulturhuset i Aarhus, Teaterhuset Filuren, Z-arts (Manchester) og Submersion Productions (Manchester). 
Eventet er støttet af samarbejdet mellem kulturforvaltningerne i Aarhus og Aalborg, ambassaden i London samt Slots- og Kulturstyrelsen.