Læs højt og leg i det hyggelige læse-legehus.

Med inspiration fra Halfdans ABC-univers kan børnene finde bogstaver, læse højt og lade fantasien og legen blomstre, mens de går på opdagelse på egen hånd. I kan synke ned i sofaen og nyde rimene i ro og mag. I kan finde ting eller billeder fra hvert af Halfdans rim – måske gemmer tingene sig i kufferter og kagedåser? Stav jeres navn med ærtepose-bogstaverne eller postkortene. Eller stav til nogle af ordene fra rimene.

I vil blive modtaget af en medarbejder fra Børnekulturhuset, derefter er aktiviteten på egen hånd. I booker en formiddag (kl. 9.30-11.30). Her råder I over både Halfdans Rasmussens ABC-univers og teaterrummet. Er I mange kan I fordele jer i de to rum og bytte halvvejs. Der kan max. være 12-14 børn i Halfdans ABC-univers ad gangen.


Skuespiller og formidler af Børnekulturhusets Halfdans ABC-univers, Katrine Weiglet har udviklet et materiale, som I kan bruge til at gå på opdagelse:
Teaterrummet:

Børnekulturhusets teaterrum fyldt med udklædningstøj i alle størrelse, så det er muligt at indtage mange forskellige roller og lave jeres eget lille teaterstykke. I bestemmer selv om der er fri leg eller om I vil skabe en lille forestilling.

Antal: ½ klasse ad gangen - den anden halvdel må bruge vores teaterrum imens og så byttes der efter 45 minutter. Der skal være to voksne med.
Pris: Gratis
Periode: fra den 10. januar til den 31. marts 2022
Varighed: 2 timer (kl. 9:30-11:30)
Hvor: Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1 F, 8000 Aarhus C