Denne workshop kommer til at stå i naturens tegn, når vi skal tegne og male med materialer, som stammer fra naturen. Siden tidernes morgen har kunstnere rundt om i hele verden forsøgt at skabe billeder ud fra materialer og redskaber fundet i naturen. Nu er det blevet jeres tur til at udfolde jer kreativt og eksperimenterende til billedkunsten. Med udgangspunkt i frugtopsætninger, blomsteropsætninger eller lignende naturfænomener skal I som familie i gang med at indfange genstandene fra forskellige vinkler gennem skitsering med kul og farvelægning med kaffe samt saft fra blåbær og rødbeder

Målgruppe: fra 10 år og op
Periode: søndag den 14. marts 2021
Hvornår: Kl. 10:00-12:00 eller kl. 12:00-14:00
Hvor: Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1 F, 8000 Aarhus C
Pris: gratis. Tilmelding er nødvendig.
Kunstner: Stine Vang Guld

Corona-restriktioner:
Vi har flyttet alle vores familieworkshops til et større lokale for at skabe Coronasikre og trygge rammer for workshoppen. Vi spritter af og holder afstand. Af samme årsag skal I tilmelde jer workshoppen. Det er fortsat gratis at deltage, men vi bliver nødt til at styre antal og registrere alle gæster i tilfælde af smitteopsporing. Workshoppen deles i to hold: ét hold med max 25 deltagere kl. 10-12 og ét igen kl. 12-14.

I kommer til at sidde sammen med dem, I følges med og med god afstand til de øvrige familier. Alle deltagere rydder op og spritter værktøj af inden de forlader workshoppen.

VI PASSER PÅ HINANDEN – DET ER ET FÆLLES ANSVAR

Arrangeret af: Børnekulturhuset i Aarhus