Workshoppen indledes med, at I får inspirerende øvelser af Gitte til at klippe fantasifulde fjer i farvet karton og silkepapir. Efterfølgende præsenteres I for den fascinerende proces; at skabe jeres eget håndlavede papir, hvori vi laver smukke farveaftryk af fjerene. Foruden erfaringen med at lave papir med farveaftryk, har workshoppen fokus på arbejdet med lag, transparens og teksturer. 

Læs mere om Gitte Lægård på www.gittelaegaard.dk.

Vær opmærksom på, at papiret tager 1 døgn om at tørre. I skal derfor enten hente jeres færdige papirer en anden dag eller have en bil, som I kan fragte det hjem i på dagen. 

Målgruppe: Børn fra 5-15 år og deres voksne
Hvornår: Søndag d. 16. januar 2022 kl. 10:00-12:00 eller kl. 12:00-14:00
Hvor: Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C
Pris: gratis. Tilmelding er nødvendig.
Kunstner: Gitte Lægaard

Corona-restriktioner:
Vi har flyttet alle vores familieworkshops til et større lokale for at skabe coronasikre og trygge rammer for workshoppen. Vi spritter af og holder afstand. Af samme årsag skal I tilmelde jer workshoppen. Det er fortsat gratis at deltage, men vi bliver nødt til at styre antal og registrere alle gæster i tilfælde af smitteopsporing. Workshoppen deles i to hold: ét hold med max 25 deltagere kl. 10-12 og ét igen kl. 12-14.

I kommer til at sidde sammen med dem, I følges med og med god afstand til de øvrige familier. Alle deltagere rydder op og spritter værktøj af inden de forlader workshoppen.

VI PASSER PÅ HINANDEN – DET ER ET FÆLLES ANSVAR

Arrangeret af: Børnekulturhuset i Aarhus

Alle datoer

  • 16. jan 2022 kl. 10:00
  • 16. jan 2022 kl. 12:00