I denne kreative workshop med grafikkunstner Stine Guld skal I lave grafiske sort-hvide udtryk ved hjælp af simple teknikker og materialer. Med fokus på det negative og det positive rum i billeder, skal I både arbejde med skitsering, udskæringer med saks eller hobbykniv samt kompositionsopbygning og trykning. Der startes ud med tegneøvelser, hvor I skal tegne efter halverede frugter og hermed både blive opmærksom på det I kan se og det I ikke kan se. Efterfølgende tegnes de halve motiver over på mosgummiplader, der skæres ud og limes fast på en ny plade. Til sidst trykkes pladen over på papir med sort sværte.

Målgruppe: børn i alderen 6 år og op med deres voksne
Periode: søndag den 5. december 2021
Hvornår: Kl. 10:00-12:00 eller kl. 12:00-14:00
Hvor: Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1 F, 8000 Aarhus C
Pris: gratis. Tilmelding er nødvendig.
Kunstner: Vores kunstner Stine Guld har fået nyt job, men vi har fundet en god erstatning for Stine. Nikolaj Heede Noe (arkitekt og designer https://www.rumgehoer.dk/) overtager workshoppen. Indholdet ændres ikke.

Corona-restriktioner:
Vi har flyttet alle vores familieworkshops til et større lokale for at skabe Coronasikre og trygge rammer for workshoppen. Vi spritter af og holder afstand. Af samme årsag skal I tilmelde jer workshoppen. Det er fortsat gratis at deltage, men vi bliver nødt til at styre antal og registrere alle gæster i tilfælde af smitteopsporing. Workshoppen deles i to hold: ét hold med max 25 deltagere kl. 10-12 og ét igen kl. 12-14.

I kommer til at sidde sammen med dem, I følges med og med god afstand til de øvrige familier. Alle deltagere rydder op og spritter værktøj af inden de forlader workshoppen.

VI PASSER PÅ HINANDEN – DET ER ET FÆLLES ANSVAR

Arrangeret af: Børnekulturhuset i Aarhus