FORMÅLET MED INDSAMLING AF DINE PERSONDATA
At udsende elektroniske nyhedsbreve med aktuelle nyheder, info om projekter og arrangementer som en serviceydelse til dig.

INDHENTER VI?
Vi behandler personoplysninger om dig i form af:

  • E-mailadresse

Det er frivilligt at tilmelde sig, og du skal indtaste e-mailadresse samt afkrydse, at du accepterer betingelserne for at modtage nyhedsbreve fremover.

OPLYSNING OM BEHANDLING AF PERSONDATA
Inden du accepterer betingelserne i tilmeldingsformularen, har vi pligt til at oplyse om databehandlingen jf. Databeskyttelsesforordningen. Vi skal informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger, og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

RETSGRUNDLAG
Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).
Oplysningerne i elektronisk form bliver fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører så længe, du ønsker at modtage nyhedsbreve. Oplysningerne videregives ikke til andre og data bliver udelukkende behandlet hos vores leverandører.

DINE RETTIGHEDER
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du ønsker at modtage nyhedsbreve. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at framelde dig modtagelse af flere nyhedsbreve. Link findes i bunden af de fremsendte nyhedsbreve. Dine oplysninger slettes permanent ved framelding.

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysningerne.

HVEM ANVENDER DINE OPLYSNINGER?
Den dataansvarlige hører under Aarhus Kommune, og dine personoplysninger behandles alene af dataansvarlig:

Børnekulturhuset
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C

Tlf.: 41856669

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne på www.datatilsynet.dk