Gå til hovedindhold

Sille Aaes

Kunstner Sille Aaes tilbyder Undervisningsforløb og workshops i bæredygtigt design med børn og unge.

 • Læs op

Indhold

  I kommer til at slippe kreativiteten løs i en materialebank af materialer, der ellers ville være blevet kasseret. Vi skal arbejde med alt fra sikkerhedsseler, møbellæder og lastbilpresenning til tøjrester, surfer-kites og garnrester. Jeg har en masse forskellige fede, sjove og farverige materialer, og I er også velkomne til selv at gå på “skralde”-jagt.

  De første skitser til et nyt møbel, en taske eller et stykke tøj bliver typisk til bag et skrivebord, tegnet af designeren og styret af tidens trends, og materialerne bliver udvalgt, så de passer i kvalitet, funktion, farve og udtryk. Hos mig skal vi arbejde med at tænke cirkulært, så vi vender designprocessen på hoved og starter med at få materialerne i hænderne. Hvad har vi, der kan genbruges? Hvilke ideer får vi, når vi står med kasserede reklamebannere eller sikkerhedsseler i hænderne? Hvordan kan man sy i lastbilpresenning eller læder fra kasserede møbler, og hvad kan vi lave af det? Kan vi lave noget, der virkelig holder, så det ikke lander på genbrugspladsen om kort tid?

  Når vi klipper og syr toilettasker, flagranker eller opbevaringsbokse af materialer, eller strikker med garnrester på store pinde, skaber vi en bevidsthed om både designprocesser og upcycling/genbrug. På den måde bliver vigtig viden om bæredygtighed og upcycling forankret i børn og unges hverdag gennem kreative processer med genbrugsmaterialer i hænderne. Jeg har erfaring med at undervise både skolebørn, unge og voksne. Forløbene tilpasses og udvikles i samarbejde med jer efter målgruppen, så alle får en god oplevelse med at nå i mål med deres produkt.

  Sådan gør du

  Kontakt først kunstneren for at aftale et forløb og søg derefter puljen
  'Hel kunstner til halv pris'.

  Sille Aaes
  22293724
  silleaaes@gmail.com

  Søg puljen Hel kunstner til halv pris
  Sidst opdateret: 29. november 2023