Gå til hovedindhold

Gitte Lægaard

Billedkunstner Gitte Lægaard tilbyder sanselige workshops i håndgjort papir og kreative illustrationsprocesser, hvor omdrejningspunktet er collageteknik.

 • Læs op

Indhold

  Jeg har i flere år undervist børn i alle aldersgrupper ligefra børnehavebørn til udskolingselever. Jeg har derfor stor erfaring i at skræddersy undervisningsforløb, så de er tilpasset diverse målgrupper. Med en baggrund som tekstildesigner fra Kolding Designskole har jeg en stor kærlighed til arbejdet med materialer, teksturer og overflader. Den ro, fordybelse og sanselighed, som jeg selv oplever, når jeg træder ind i det kreative og eksperimenterende rum, ønsker jeg at videreformidle til børn. Det gør jeg gennem workshops, hvor nysgerrigheden til materialerne og den kreative proces er omdrejningspunktet.

  Helt konkret tilbyder jeg workshops i den fascinerende håndgjorte papirteknik, hvor børn lærer at tilføre mønstre, farver og ord ved at skabe deres egne prægeforme til at lave aftryk med. Derudover har jeg via arbejdet med collageteknik en masse redskaber fra mit eget kunstneriske virke til at skabe smukke, illustrative udtryk med. Det er sjældent, at man ser et viskelæder og blyant på mine workshops. Jeg kan godt lide at udfordre måder, hvorpå man kan tegne uden en blyant. Blandt andet gør jeg brug af tape, piberensere, kalkepapir, garn og blade fra naturen som alternative redskaber. Mit hovedfokus i al min undervisning er at lære børn, at det er ok at lave fejl - og at se på deres omgivelser med nysgerrige øjne.

  Sådan gør du

  Kontakt først kunstneren for at aftale et forløb og søg derefter puljen
  'Hel kunstner til halv pris'.

  Gitte Lægård
  26738844
  gittelaegaard@gmail.com
  gittelaegaard.dk

  Søg puljen Hel kunstner til halv pris
  Sidst opdateret: 25. november 2023