Gå til hovedindhold

Annie Bahnson

Workshops i kreativ skrivning for alle aldersgrupper i skolen og andre sprogstimulerende aktiviteter for børn i dagtilbud.

 • Læs op

Indhold

  Glæden ved ord, fantasi og den gode historie er overskrifterne for mit arbejde. Vi bærer alle sammen rundt på historier, vi ikke aner ligger gemt. Jeg giver deltagerne redskaberne til at finde dem frem. Det er magisk hver gang. Forfatterens værktøjskasse er en af mine workshops, hvor jeg præsenterer flere forskellige værktøjer, man kan bruge, når man skal skrive historier. Forfatterens værktøjskasse er blandt andet fyldt med ord-søm, sætnings-sav, fantasi-hammer, tekst-høvl, plot-vinkel, genre-fil og bøger, der skal skrives.

  Jeg laver også workshops med børnehavebørn, hvor vi i fællesskab skaber historier, tegner, dramatiserer og laver sprogstimulerende lege, som ender i en bog eller en lydfortælling. Krimikufferten er et koncept, hvor jeg dekorerer et rum/klasselokale, som om der er sket en forbrydelse. Deltagerne er detektiver og skriver historier om, hvad der er sket. Undervejs guider jeg dem med tips og tricks fra krimi- og gysergenren. Ydermere laver jeg workshops, der tager afsæt i et af mine egne værker eller mikser det hele på kryds og tværs. Fælles for mine workshops er, at jeg altid tænker variation og krop med, og at jeg altid medbringer æsker med ord og konkrete genstande, der kan sparke til fantasien. Mine workshops er aldrig ens, men tager altid udgangspunkt i ønsker fra deltagerne/lærerne/pædagogerne.

  Sådan gør du

  Kontakt først kunstneren for at aftale et forløb og søg derefter puljen
  'Hel kunstner til halv pris'.

  Annie Bahnson
  30229307
  a9bahnson@gmail.com
  a9bahnson.dk

  Søg puljen Hel kunstner til halv pris
  Sidst opdateret: 1. december 2023