Gå til hovedindhold

Ditte Aarup Johnsen

Musik-dramatiske forløb med figurerne Tulle og Skralle for vuggestuer, børnehaver og dagpleje.

 • Læs op

Indhold

  Jeg er optaget af legen, kroppen, musikken og fortællingen i samspillet med børn. Hvordan vi med enkle greb og med krop, sang og musik kan invitere barnet ind som aktiv medfortæller af små historier, der pirrer barnets sanser, nysgerrighed og fantasi.

  Jeg bruger hånddukkerne Tulle og Skralle som legefacilitatorer til at åbne op for en legende og magisk stemning og som en måde at nå ind til børns følelser og tanker.

  Jeg har arbejdet med musik, drama, dans, teater og billedkunst i mange år sammen med børn - sidst i mit virke som konsulent i Børnekulissen og har tidligere været tilknyttet Børnekulturhuset med forløbene Fortæl med din krop, Tryllestenen, Hop ind i eventyret o.a.

  Et forløb med Tulle og Skralle kan opbygges med en indledende personaleworkshop + inspirationsmateriale, hvorefter forløbet med børn og voksne går igang. Det kan være med afsæt i foreslåede temaer i Tulle og Skralle billedbøger + sanghæfter eller et tema, som institutionen selv ønsker.

  Afslutningen på forløbet kan evt. munde ud i et forældre-barn arrangement, hvor forældre får et indblik i det, som deres børn har været optaget af. Det styrker muligheden for, at sange og lege fra forløbet kan leve videre i hjemmet.

  Sådan gør du

  Kontakt først kunstneren for at aftale et forløb og søg derefter puljen
  'Hel kunstner til halv pris'.

  Ditte Aarup Johnsen
  30290998
  ditte@eventyrvaerksted.dk

  Søg puljen Hel kunstner til halv pris
  Sidst opdateret: 1. december 2023